PAGESA NE INTERNET

SE SHPEJTI DO TE JEMI PRAN JUSH ME PAGESAT ONLINE NEPERMJET KARTAVE DEBIT DHE KREDIT PER TI  BERE ME EFIKASE SHERBIMET TONA