KONTIGJENTI I MAKINAVE

Ne disponojme nje kontigjent te mjaftueshem makinash per te kenaqur te gjitha nevojat e klijenteve tane dhe mundohemi me te dhitha forcat qe kemi per te shmangur keqkuptimet

Jane mbi 40 makina HYUNDAY I30 qe pershkojne cep me cep rruget e Tiranes dhe jasht saj