KLIJENTE TE KENAQUR

NE GJITHMON MUNDOHEMI TE MARRIM OPINJONIN E KLIJENTEVE TANE QE TE KEMI MUNDESI TE PERMIRSOHEMI SA ME SHUM JEMI SHUM TE LUMTUR QE NA KENI PREVERUAR DHE JENI TE KENAQUR ME NE