GJENDJA E MAKINAVE

DUKE PASUR PARASYSH SE KENAQESIA E KLIJENTEVE KRIJOHET ME SE PARI NGA GJENDJA E MIRE E MAKINAVE NE MUNDOHEMI TE RIGJENEROJME KONTIGJENTIN E MAKINAVE...

Çmimet më të mira

DUKE KRAHASUAR SHERBIMIN E SHKELQYER DHA MAKINAT NE GJENDJE TE PERSOSUR CMIMET TONA JANE ME TE ARSYESHMET NE TREG FALEMINDERIT QE NA KENI PREFERUAR

KLIJENTE TE KENAQUR

NE GJITHMON MUNDOHEMI TE MARRIM OPINJONIN E KLIJENTEVE TANE QE TE KEMI MUNDESI TE PERMIRSOHEMI SA ME SHUM JEMI SHUM TE LUMTUR QE NA KENI...

SHERBIM I SHKELQYER MAKINA TE REHATESHME

MAKINA TE REJA SHOFERET PROFESJONIST TE VERTET
EDUART

PAGESA NE INTERNET

SE SHPEJTI DO TE JEMI PRAN JUSH ME PAGESAT ONLINE NEPERMJET KARTAVE DEBIT DHE KREDIT PER TI  BERE ME EFIKASE SHERBIMET TONA

KONTIGJENTI I MAKINAVE

Ne disponojme nje kontigjent te mjaftueshem makinash per te kenaqur te gjitha nevojat e klijenteve tane dhe mundohemi me te dhitha forcat qe kemi per te...

PRENOTONI NEPERMJET TELEFONIT

PRENOTIMET BEHEN EDHE NEPERMJET TELEFONIT I CILI ESHT FALAS DHE PAGESA LIKUJDOHET NE FUND TE UDHETIMIS

VENDET ME KRYESURE KU ESHT I PRANISHEM SHERBIMI YNE

POR KJO NUK DO TE THOT QE NE JEMI VETEM KETU NE JEMI GJITHANDEJ

BILANCI I ALO TAXI

NE ECIM ME HAPIN E KOHES

40

MAKINA

400

KLIJENT

200000

KILOMETRA

DISA NGA SHOFERET TANE

A jeni gati pe udhetim

NE JEMI TE PRANISHE NE CDO MOMENT PER TJU SHERBYER NE MENURE CILSORE MOS HEZITONI TE NA TELEFONONI

jemi pran jush 24 ore

0676666667